Yritys

Oy Baltic Divers Ltd (y-tunnus 0933538-4) on perustettu 4.1.1993 ja on kokenut 20 vuotias sekä johtava ammattisukellusyritys Suomessa. Yhtiön toimitusjohtaja/sukeltaja Jukka Telenillä on ammattisukellustöistä yli kolmenkymmenen (30) vuoden erikoisosaaminen.

Yrityksen käytössä on laatukäsikirja, joka on laadittu kansainvälisen SFS-ISO 9003 pohjalta, ja keskittyy lopputuotteeseen ja lopulliseen työn laatuun. Sukellustyöt suoritetaan RIL 236-2006- julkaisun (Satamalaiturien kunnonhallinta) määrittelemien ohjeiden mukaan.


Henkilöstö ja koulutus

Oy Baltic Divers Ltd panostaa sukeltajien ja merkinantajien koulutukseen, joten kaikki sukeltajat ovat suorittaneet EDTC:N (European Diving Technology Commitee) vaatiman ammattitaidon ja ovat suorittaneet myös työministeriön päätökseen perustuvan ammattisukeltajan ammattitutkinnon.

Sukeltajamme ovat suorittaneet eurooppalaisen standardin prEN ISO 15618-1 mukaisia vedenalaisia hitsausluokkia sekä panostajien lupakirjoja ja lisäksi he ovat suorittaneet pätevyyskirjoja koulutuksesta, louhinnasta, merenkulusta ja monilta muilta ammattiin liittyviltä aloilta.

Yrityksemme henkilökunta on myös suorittanut työturvallisuuteen vaadittavat työturvallisuus-, tulityö-, tieturva- ja ensiapukurssit.


Kalusto ja tekniset apuvälineet

Oy Baltic Divers Ltd:n kalusto sisältää mm.

  • 5 kpl AH3-raskaskalustoyksikköjä
  • 3 kpl sukellusyksikkökuorma-autoja
  • 3 kpl sukellusyksikköperäkärryjä
  • useita kevytsukellusyksikköjä ja
  • runsaasti muuta monipuolista vedenalaista kalustoa

Kaikissa raskassukelluskalustoissamme on jatkuva pintailmasyöttö varailmoineen, puhelinyhteys, va-valot ja va-kamera/video sekä hapenantolaitteet.

Lisäksi kalustomme sisältää vedenalaisia videolaitteita ja digitaalikameroita.

Kaikki sukeltajamme käyttävät aina sukeltaessa sukellustietokonetta.


Päivystys ja lähtövalmius

Yrityksemme päivystää 24 h ja lähtövalmiusajat sopimuksen mukaan.