Yritys

Oy Baltic Divers Ltd (y-tunnus 0933538-4) on perustettu 4.1.1993. Yritys on siis yli 35-vuotias ja johtava ammattisukellusyritys Suomessa. Yhtiön toimitusjohtaja/sukeltaja Jukka Telenillä on ammattisukellustöistä yli 35 vuoden erikoisosaaminen.

Yrityksen käytössä on laatukäsikirja, joka on laadittu kansainvälisen SFS-ISO 9003 pohjalta, ja keskittyy lopputuotteeseen ja lopulliseen työn laatuun. Sukellustyöt suoritetaan RIL 236-2006 -julkaisun (Satamalaiturien kunnonhallinta) määrittelemien ohjeiden mukaan.


Henkilöstö ja koulutus

Oy Baltic Divers Ltd panostaa sukeltajien ja merkinantajien koulutukseen, joten kaikki sukeltajat ovat suorittaneet EDTC:n (European Diving Technology Commitee) vaatiman ammattitaidon ja ovat suorittaneet myös työministeriön päätökseen perustuvan ammattisukeltajan ammattitutkinnon.

Sukeltajamme ovat suorittaneet eurooppalaisen standardin prEN ISO 15618-1 mukaisia vedenalaisia hitsausluokkia sekä panostajien lupakirjoja ja lisäksi he ovat suorittaneet pätevyyskirjoja koulutuksesta, louhinnasta, merenkulusta ja monilta muilta ammattiin liittyviltä aloilta.

Yrityksemme henkilökunta on myös suorittanut työturvallisuuteen vaadittavat työturvallisuus-, tulityö-, tieturva- ja ensiapukurssit.


Kalusto ja tekniset apuvälineet

Oy Baltic Divers Ltd:n kalusto sisältää mm.

  • 8 kpl AH3-raskaskalustoyksikköjä
  • 4 kpl sukellusyksikkökuorma-autoja, joissa kahdessa nosturit vinssillä.
  • 2 pakettiautoa
  • sukellusyksikkökontti
  • sukellusyksikkömoduuli
  • useita sukelluskontteja
  • useita kevytsukellusyksikköjä ja
  • runsaasti muuta monipuolista vedenalaista erikoiskalustoa

Viime vuosina yritys on hankkinut mm. erittäin tehokasta vedenalaiseen käyttöön soveltuvaa hydraulista kalustoa.

Kaikissa raskassukelluskalustoissamme on jatkuva pintailmasyöttö varailmoineen, puhelinyhteys, va-valot ja va-kamera pintanäytöllä sekä hapenantolaitteet. Lisäksi kalustomme sisältää vedenalaisia videolaitteita ja digitaalikameroita. Kaikki sukeltajamme käyttävät aina sukeltaessa sukellustietokonetta.


Päivystys ja lähtövalmius

Yrityksemme päivystää 24 h ja lähtövalmiusajat sopimuksen mukaan.